Kategoriler

GÖZALTINA ALINAN 7 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Düzce’de esnaflardan para isteyerek, vermeyenleri gasp eden şebeke, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Şebeke üyeleri, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün geniş güvenlik önlemleri altında Düzce Adliyesi’ne sevk edildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beçi Bölgesi’ndeki esnafları haraca bağladığı iddiasıyla S.E ve O.T ile beraberindeki 5 kişiyi fiziki ve teknik takibe aldı.

Polis ekipleri, mağdur esnafların ifadeleri ve suç delilerinin toplanmasının ardından Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla harekete geçti.

S.E, O.T ve diğer şüphelilerin adreslerine operasyon düzenleyen ekipler, haraç ve gaspiddiasıyla 7 kişiyi gözaltına aldı.

İşlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 6 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından, savcının tutuklama talebi ile geniş güvenlik önlemleri altında Düzce Adliyesi’ne götürüldü.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
56 Kez Görüntülendi.
KAPALI ORTAMLARDAN GELEN TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BU ÖZEL GÜNDEN ATATÜRK’E MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
YÜZLERCE İŞLETME DENETLENDİ, BİRÇOK İŞLETMEYE CEZA UYGULANDI
DÜZCE
140 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”