Kategoriler

ÇOK SAYIDA SOKAK SATICISI GÖZALTINA ALINDI

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından son 2 hafta içerisinde düzenlenen “Narkoçelik - 48” operasyonlarında çok sayıda kişi gözaltına alınırken, yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de düzenlenen “Narkoçelik” operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Son iki hafta içerisinde aralarında Düzce’nin de bulunduğu 73 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında bin 780 kişi sokak satıcısı gözaltına alınırken, 4 ton 887 kilogram uyuşturucu madde, 9 milyon 989 bin 238 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Düzce’de düzenlenen operasyonlarda, polis ve jandarma ekipleri daha önceden belirlenen adreslere baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan çok sayıda zehir taciri, işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Operasyonlar ile ilgili detayları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gençleri uyuşturucudan uzak tutmanın herkesin ortak görevi olduğunu belirtti. Yerlikaya, uyuşturucu satışı ve kullanımıyla ilgili vatandaşların şüphelendiği durumlarda 112 Acil Çağrı hattını araması gerektiğini de belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet başsavcılıklarımız ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince 4 bin 450 ekip, 11 bin 125 personel, 14 hava aracı ve 42 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İstanbul, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Samsun, Konya, Şanlıurfa, Mersin, Bursa, Manisa, Antalya, Kocaeli, Diyarbakır, Kayseri, Balıkesir, Elazığ, Muğla, Sakarya, Osmaniye, Denizli, Aydın, Sivas, Kastamonu, Malatya, Nevşehir, Van, Hatay, Niğde, Eskişehir, Adıyaman, Kilis, Tekirdağ, Trabzon, Batman, Giresun, Isparta, Zonguldak, Mardin, Afyonkarahisar, Çorum, Düzce, Şırnak, Uşak, Erzurum, Ordu, Çanakkale, Kırıkkale, Kırklareli, Rize, Sinop, Burdur, Erzincan, Hakkari, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Edirne, Yalova, Bingöl, Iğdır, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bolu, Karabük, Kütahya, Tokat, Yozgat, Artvin, Bilecik, Bitlis ve Siirt olmak üzere 73 ilde 'Narkoçelik-48' operasyonları düzenlendi."

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ