Kategoriler

YIĞILCA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Burdur’da vatani görevini yerine getiren Yığılcalı Er Ahmet Saygın, geçirdiği kalp krizi sonucunda şehit düştü. Saygın’ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Düzce’ye gönderileceği öğrenildi.

Yığılca’ya şehit ateşi düştü. Burdur’da bedelli olarak vatani görevini yapan Er Ahmet Saygın, bir süre önce görevi başında kalp krizi geçirdi. Burdur’da bir hastaneye kaldırılan Er Saygın, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Şehit Er Saygın’ın cenazesinin, Burdur’daki otopsi işlemlerinin ardından baba ocağı Yığılca İlçesi’ne bağlı Tuğrul Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Öncü Medya ailesi olarak Şehit Er Ahmet Saygın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

HABER: Savaş ARI 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
73 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
48 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
KAPALI ORTAMLARDAN GELEN TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BU ÖZEL GÜNDEN ATATÜRK’E MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
YÜZLERCE İŞLETME DENETLENDİ, BİRÇOK İŞLETMEYE CEZA UYGULANDI
DÜZCE
148 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ