Kategoriler

ÖĞRENCİLERİN PERFORMANSI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

28 Mayıs Dünya Oyun Günü, Gümüşpınar Mehmetçik İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinliklerde, okul öğrencileri Türk kültürünün bir parçası olan geleneksel oyunları sergiledi.

Çocukların istediği gibi oyun oynamalarını amaçlayan 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü nedeniyle, Düzce Gümüşpınar Mehmetçik İlkokulunda etkinlik düzenlendi. Okul Müdürü İrfan Durmaz’ın katkıları ile düzenlenen Dünya Oyun Günü etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.

Türk Kültürünün önemli bir parçası olan geleneksel oyunları sergileyen okul öğrencileri, doyasıya eğlenme fırsatı buldu. İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Şube Müdürleri Ahmet Yakupoğlu ve Tahsin Yaşar’ında katıldığı programda, öğrencilerin sergilediği performansı büyük beğeni topladı.

Programın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, okul müdürü İrfan Durmaz ve öğretmenlere düzenlenen program nedeniyle teşekkür etti. 

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
12 Kez Görüntülendi.
BİR GÜNLÜĞÜ’NE İTFAİYE ERİ OLDULAR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
3 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
MİNİK PİYANİSTTEN GURURLANDIRAN PERFORMANS
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
“BU OKULUN TÜRKİYE’DE EŞİ VE BENZERİ YOK”
DÜZCE
10 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
ASAYİŞ
67 Kez Görüntülendi.
BUNDAN SONRTA KUTLAMALARDA SİLAHLA HAVAYA ATEŞ AÇANLAR YANDI
DÜZCE
83 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE 8 BÖLGEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULANACAK”
DÜZCE
181 Kez Görüntülendi.
DEMEK Kİ TIP FAKÜLTESİNDE İŞLER DOĞRU GİTMİYORMUŞ!