Kategoriler

AKÇAKOCA’NIN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNE KUMBARALAR KOYULDU

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın arasında, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için “Kızılay Kıyafet Kumbarası” protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle birlikte, ilçede daha önceden belirlenen noktalara Kızılay Kıyafet Kumbaraları yerleştirilecek.

Türkiye’nin ve mazlum ülkelerin iyilik hareketi Türk Kızılay’ı, hayırsever insanlarla ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin yanı sıra Afrika ve Orta Asya ülkelerinde mazlum insanların yanında yer alan Türk Kızılay’ı, Düzce’de de yardım faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak yardımlar ile ilgili Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile görüştü. Görüşmenin sonrasında, ilçedeki hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturacak olan “Kızılay Kıyafet Bağışlama Kumbaraları” için protokol imzalandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, “Akçakoca Belediyesi olarak, Türk Kızılay yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda, ilçemizdeki dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendirecek "Kızılay Kıyafet Bağışlama Kumbaraları" iyilik protokolünü imzaladık. Proje kapsamında, Akçakoca'mızın çeşitli noktalarına yerleştireceğimiz Kızılay Kıyafet Bağış Kumbaraları, temiz ve kullanılabilir kıyafetlerin bağışlanacağı pratik noktalara hizmet verecek. Bu sayede, vatandaşlarımız ihtiyaç sahiplerine destek olurken, sıfır maliyetle kullanılmayan tekstillerin cadde ve sokaklardan toplanmasıyla çevre temizliğine ve geri dönüşüme katkıda bulunacağız.  Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız, temiz ve kullanılabilir her türlü giysi, ayakkabı, çanta, ev tekstil ürünleri ve aksesuarları kabul eden bağış kumbaralarına bırakarak ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilirler” dedi.

Albayrak konuşmasının ardından Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın’a teşekkür etti.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
5 Kez Görüntülendi.
30 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ STRES ATTI
EKONOMİ
9 Kez Görüntülendi.
FINDIK BAHÇELERİNE TUZAKLAMALAR KURULDU
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
“ŞÜPHELİLERİN BANKA HESAPLARINDA MİLYONLUK HAREKETLİLİK TESPİT EDİLDİ”
ASAYİŞ
76 Kez Görüntülendi.
DÜZCELİ GENÇ ADAM ROMANYA’DA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
SİYASET
17 Kez Görüntülendi.
“TÜRKİYE’NİN HUZURUNU BOZMAYA YÖNELİK HİÇBİR EYLEME İZİN VERMEYECEĞİZ”
AKÇAKOCA
14 Kez Görüntülendi.
FİKRET ALBAYRAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ…
SİYASET
11 Kez Görüntülendi.
BAKAN TUNÇ’UN DÜZCE PROGRAMI BELLİ OLDU
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
SİGARA KAÇAKÇISI GÖZALTINA ALINDI
SİYASET
11 Kez Görüntülendi.
“MEVCUT KRİZİ DERİNLEŞTİRİYOR”
AKÇAKOCA
13 Kez Görüntülendi.
MUTİOĞLU: “YÜKSEK BİR FİYAT AÇIKLANIRSA HEM ÜRETİCİLERİMİZ HEM DE TÜRKİYE KAZANIR”