Kategoriler

BPP’DE BAYRAKTARLA BİRLİKTE YER ALDILAR…

Düzce siyasetinde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, baş döndüren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İYİ Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Engin Hanedan ile DEVA Partisi Kaynaşlı İlçe Başkanı Ruşen Aydın, partilerinden istifa ederek, Büyük Birlik Partisi Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar’ın yanında yer aldı. Bayraktar, Hanedan ve Aydın’a parti rozetini BBP Genel Başkanı Mustafa Destici taktı.

Önümüzdeki 31 Mart Yerel seçimlerine yönelik geri sayım devam ederken, seçimlerin en heyecanlı geçmesi beklenen Kaynaşlı ilçesinde flaş gelişmeler yaşandı. AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardından Büyük Birlik Partisi’ne geçen AK Partili eski Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın BBP’DEN Kaynaşlı Belediye Başkan adayı olması, istifaları da beraberinde getirdi.

İYİ Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Engin Hanedan ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Ruşen Aydın, partilerinden istifa ederek, Erol Bayraktar ile birlikte soluğu BBP Genel Merkezinde aldı. Partinin Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşen Hanedan ve Aydın, Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar’ın A takımında yer alarak, Belediye Meclis Üyesi aday listesinde yer aldı.

Öte yandan, partinin rozetini Bayraktar, Hanedan ve Aydın’a BBP Genel Başkanı Mustafa Destici taktı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
12 Kez Görüntülendi.
BİR GÜNLÜĞÜ’NE İTFAİYE ERİ OLDULAR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA
ASAYİŞ
30 Kez Görüntülendi.
3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
3 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
MİNİK PİYANİSTTEN GURURLANDIRAN PERFORMANS
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
“BU OKULUN TÜRKİYE’DE EŞİ VE BENZERİ YOK”
DÜZCE
10 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
ASAYİŞ
65 Kez Görüntülendi.
BUNDAN SONRTA KUTLAMALARDA SİLAHLA HAVAYA ATEŞ AÇANLAR YANDI
DÜZCE
83 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE 8 BÖLGEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULANACAK”
DÜZCE
180 Kez Görüntülendi.
DEMEK Kİ TIP FAKÜLTESİNDE İŞLER DOĞRU GİTMİYORMUŞ!