Kategoriler

BİNLERCE DÜZCELİ ANITPARK MEYDANINA YÜRÜDÜ

İsrail'in Filistin'e yönelik insanlık dışı saldırıları nedeniyle Gazze'de yaşanan drama dikkat çekmek ve Filistin halkına destek amacıyla Düzce’de "Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi" mitingi düzenlendi. Mitinge binlerce Düzceli katılırken, emniyet güçleri Anıtpark Meydanında geniş güvenlik önlemleri aldı.

İsrail’in Gazze’de tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de çocuk, kadın ve yaşlı demeden katletmesine tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce’de de tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Düzce’de Sivil Toplum Örgütlerinin bir araya gelerek düzenlediği "Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi" Cedidiye Meydanında başlayan yürüyüş korteji ile başladı. Ellerindeki Türk ve Filistin bayrakları ile sloganlar atarak Filistin halkına destek veren, İsrail’e ise öfke yağdıran aralarında çocukların da bulunduğu kalabalık, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Anıtpark Meydanına yürüdü.

Anıtpark meydanına kanlı kefene sarılmış çocuk maketleri, çocuk ayakkabıları ve oyuncaklar bırakan kalabalık, sloganlar atarak, Siyonist İsrail’e tepki yağdırdı. Kalabalıkta bulunan çocuklar, yaptıkları açıklamalar ve okudukları şiirlerle, Filistinli çocuklara destek verdi.

Kalabalık grup, mitingin ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
104 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
22 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
21 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
22 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ