Kategoriler

DÜZCE MERKEZ İÇİN SÜRPRİZ ADAY BEKLENİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin tarafından, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin süreçte aday belirlemede kritik rol oynayacak olan önseçimlerin yapılacağı il ve ilçeler belirlendi. Buna göre, 2 aday adayının bulunduğu Akçakoca ilçesinde, CHP önseçime gidecek. Ayrıca, CHP’nin Düzce merkezde sürpriz bir aday çıkartacağı, parti kulislerinde konuşulan en sık konuların başında geliyor.

Türkiye adım adım 31 Mart 2024 yerel seçimlerine giderken, ana muhalefet partisi CHP Türkiye genelinde doğru adaylarla yola çıkmak için ince eleyip sıkı dokuyor. Partinin güçlü olduğu bölgelerde aday adaylığı bolluğu yaşanırken, CHP Genel Merkezi de aday belirlemede kritik rol oynayacak olan önseçim kararı aldı.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, aday belirleme çalışmaları çerçevesinde en az 1000 seçim çevresinde ön seçim yapılacağını açıkladı. Açıklanan ilçeler arasında CHP’li Akçakoca eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve tarih öğretmeni Mustafa Yıldız’ın CHP Akçakoca Belediye Başkan aday adayı olduğu  Akçakoca ilçesi de bulunuyor.

Önümüzdeki günlerde yapılması beklenen önseçimlerde sandıktan çıkacak sonuçlar, CHP Genel Merkezine götürülerek, burada 2 isim arasında değerlendirme yapılacak.

Düzce’de sürpriz aday çıkacak!

Öte yandan Düzce’de CHP’nin yerel seçimlerde güçlü bir adayla gitmek için çalışma yaptığı partinin kulislerinde konuşuluyor.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
155 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI
DÜZCE
93 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”