Kategoriler

PROJELERE YAKIN MARKAJ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Cumartesi mesaisini projelere ayırdı. Çamköy kavşağı, Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, Bilim Merkezi ve Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezini ziyaret eden Başkan Özlü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hafta sonu mesaisini Düzce Belediyesi tarafından eş zamanlı yürütülen projelere ayırdı. Çamköy Kavşağı, Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi, Bilim Merkezi ve Sabiha Ulusoy Kütüphanesini ziyaret den Özlü,  devam eden projelerin detaylarını başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerden aldı.

KÜLTÜR MERKEZİ GENİŞLETİLDİ

500 metrekare fuaye  alanına 800 metrekare daha ilave edilen ve iki yeni konferans salonu eklenen Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezini ziyaret eden Başkan Özlü burada yaptığı açıklamada; "Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezimizi genişletiyoruz. Yaz boyu süren çalışmalarımız tamamlanma aşamasına geldi. Burası Düzce'nin kültürel faaliyetlerinin yürütüldüğü güzel bir mekan olacak. Devlet Tiyatroları Düzce sahnesini de açıyoruz. Devlet Tiyatroları Düzce Sahnesinin açılmasıyla birlikte Kültür Merkezimiz yeni yapasıyla Düzcelilerin hizmetinde olacak. Düzce'mize hayırlı olsun" diye konuştu.

ÇAMKÖY KAVŞAĞI HER MEVSİM YEMYEŞİL OLACAK

Çamköy Kavşağındaki peyzaj çalışmalarını da yerinde gören Başkan Özlü, kavşaktaki yapraklı ağaçlara ilave olarak kavşağa mavi ladin ağacı dikileceğini ve kavşağın her dem yeşil kalacağını kaydetti.

BİLİM MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SON AŞAMAYA GELDİ

Başkan Özlü, Türkiye'de 6 adet bulunan ve 7.'si Düzce'ye kurulacak olan Bilim Merkezindeki çalışmaları inceledi. Özlü, her yaştan çocuk ve gencin kısa süre sonra Bilim ve Teknolojiyi uygulamalı olarak bu merkezde deneyimleyeceğini müjdeledi.

KÜTÜPHANEDE GENÇLERE İKRAMDA BULUNDU

Başkan Özlü son olarak Sabiha Ulusoy Kütüphanesini ziyaret etti. Kütüphaneye yapılması planlanan ilave çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Özlü, Kütüphanede kitap okuyup ders çalışan gençlere ikramda bulundu.

Başkan Özlü eş zamanlı olarak devam eden projelerin sorunsuz şekilde ilerlediğini söyleyerek "Düzce'miz için tüm birimlerimizle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
33 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
132 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI