Kategoriler

BİR KİŞİ TUTUKLANDI, DİĞERİ SERBEST BIRAKILDI

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin düzenledikleri operasyonda 2 uyuşturucu satıcısı yakalandı. Uyuşturucu tacirlerinden birisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğeri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu ekipleri tarafından, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına bir darbe daha vuruldu. Düzce şehir merkezinde uyuşturucu madde satışı yapan Ü.H ile Y.D isimli şahısları teknik ve fiziki takibe alan Narkotik ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla şahısları düzenledikleri operasyon ile yakaladı. 
Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 1 parça halinde 1.35 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 1 parça halinde 3.6 gram Sentetik Kannabinoid ve 1 parça halinde 1.4 gram Esrar maddesi ele geçirildi. 
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ü.H ve Y.D işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosuna götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardında Düzce Adliyesi’ne sevk edilen Ü.H çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Y.D ise Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldı.   
HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
70 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI