Kategoriler

İLK MÜRACAATLARINI O İSİMLER YAPTI…

Düzce, 31 Mart 2024 seçimlerine hazırlanırken, AK Parti’nin merkez ve ilçelerde aday adayları netleşmeye başladı. Mehmet Keleş döneminde Özel Kalem Müdürlüğü yapan Akif Keleş Düzce Belediye Başkanlığı için partinin il merkezine Aday Adaylığı müracaatını yaparken, Akçakoca’da Esvet Sarıoğlu ve Kaynaşlı’da ise eski Başkan Erol Bayraktar, aday adaylıkları için başvuruda bulundu.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi, Düzce’de de siyasi partiler 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve ilçelerde Belediye Başkanlıklarına aday adayı olacak isimler, çalışmalarına başlarken, AK Parti’de aday adaylığı başvuru süreci başladı. 
Bununla birlikte, AK Partili eski Belediye Başkanı görevinde bulunan İYİ Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş döneminde Özel Kalem Müdürlüğü yapan Akif Keleş, AK Parti’nin İl binasına giderek aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na yaptı. 
Akçakoca’da ise, AK Parti eski İlçe Belediye Başkanı Esvet Sarıoğlu da Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan isimler arasında yer aldı. Yine Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Erol Bayraktar da aday adaylığı müracaat dosyasını Bayram Parlak’a sundu. 
AK Parti’de aday adaylığı yaşanması bekleniyor
Yerel seçimlere Düzce’de merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanmak hedefi ile hazırlanan AK Parti de, her seçimde olduğu gibi önümüzdeki seçimlerde de aday adaylığı bolluğu yaşanması bekleniyor. 
Tüm belediyeleri kazanmak için adaylar konusunda ince eleyip sıkı dokuyan AK Parti’nin doğru ve sevilen isimlerle yola devam etmesi bekleniyor. 
HABER: Savaş ARI   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ÖZLÜ KENT MERKEZİNDE BAYRAK DAĞITTI
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
“YARI YARIYA OLMASI GEREKEN ATIK SU BEDELİ 3’TE 1 ORANINDAN DAHA AZ”
DÜZCE
75 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
114 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
66 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
79 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
139 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
127 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU