Kategoriler

ATATÜRK’ÜN SÖZLERİ İLE MESAJ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları tarafından, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıl münasebeti ile düzenlenen kahvaltı programı geniş katılım ile yapıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından 29 Ekim 1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyeti 100. yılı geride bırakıyor. 29 Ekim’de Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de coşku içinde kutlanacak.

CHP Düzce İl Örgütleri, bugün Düzce’de ki bir otelde CHP Kadın Kolları Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyetin 100. yıldönümü nedeniyle düzenlenen kahvaltı programında buluştu. Programa, CHP İl Başkanı Semih Cemşit, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan’ın eşi Nurcan Öztürk, İlçe Başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

Kahvaltı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam ederken, CHP Kadın Kolları Başkanı Jale Uzunhasan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara yönelik ‘Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın’ sözlerini anımsatarak,  “Sözleri ışığında hayatlarımızdan, haklarımızdan  ve Hayallerimizden asla ve asla vazgeçmiyoruz” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
75 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI