Kategoriler

TABAN FİYATLARI 100 TL’NİN ÜZERİNE ÇIKTI…

Düzce’de sezona serbest piyasada 73 lira ile başlayan fındık taban fiyatı, hafta sonunda da yükselişini sürdürdü. Fındık taban fiyatları serbest piyasada 103 liradan işlem görüyor.

Karadeniz bölgesinin en önemli gelir kaynaklarından olan Türkiye’nin stratejik ürünü fındık fiyatlarındaki tırmanış devam ediyor.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sezon başında Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) Giresun kalite 84 TL, levant kalite ise 82 buçuk TL’den alım yapacağını duyurmuştu.

 Sezon başında serbest piyasada 73 TL’den işlem gören fındık fiyatları, piyasalardaki arz – talep dengesi nedeniyle yükselişe geçmişti. Hafta sonu da yükselişini sürdüren fındık fiyatları 100 TL’nin üzerine çıktı. Güne 103 TL’den başlayan fındık taban fiyatlarındaki yükselişin devam etmesi beklenirken, bu durum üreticiler tarafından sevinç ile karşılandı.  

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR