Kategoriler

“3-4 SAAT SU VEREMEYEBİLİRİZ”

Düzce’de yüksek basınç nedeniyle patlayan su borusu, Atatürk Bulvarı’nı sular altında bıraktı. Düzce Belediyesi ekipleri, patlayan su borusuna müdahale etmek için çalışma başlattı. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, “Ekiplerimiz patlayan su borusuna müdahale ediyor. Yüksek kesimlere su çıkmadığı için basınç artışından dolayı ana boru patlamış olabilir” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu ise patlayan boru nedeniyle Düzce genelinde 3-4 saat su verilemeyeceğini duyurdu.

Düzce’de Atatürk Bulvarı üzerinden geçen ana su deposu, yüksek basınç nedeniyle patladı. Su borusunun patlaması nedeniyle, Atatürk Bulvarı sular altında kaldı. Bazı esnaflar, işyerlerinde su baskınlarının olmaması için kendi önlemlerini alırken, Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, tüm ekiplerini bölgeye gönderdi.

Konu ile ilgili Öncü Haber Merkezine konuşan  Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Günden, “Ekiplerimiz hemen olay yerine intikal etti. Atatürk Bulvarı’nın üzerinden geçen ana borunun Düzce’nin yüksek kesimlerine su ulaşmadığı için basınç atışından dolayı patladığını düşünüyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu ise, ana boruda meydana gelen patlama ile ilgili, Düzce merkezine 3-4 saat su verilemeyeceğini duyurarak,  “Duruma müdahale etmek için ekipleri sevk ettik. Patlamanın nedenini henüz bilmiyoruz. Büyük ihtimalle şehir genelinde 3-4 saatlik bir su kesintisi yaşanacak” ifadelerini kullandı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
73 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
49 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK
DÜZCE
62 Kez Görüntülendi.
KAPALI ORTAMLARDAN GELEN TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BU ÖZEL GÜNDEN ATATÜRK’E MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
YÜZLERCE İŞLETME DENETLENDİ, BİRÇOK İŞLETMEYE CEZA UYGULANDI
DÜZCE
148 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ