Kategoriler

KARADENİZ SANATÇILARI SAHNE ALACAK

Gölyaka ilçesinin en eski geleneklerinden olan ve Gölyaka Belediyesi tarafından organize edilen Kardüz Yaylası Yayla şenlikleri bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, 3 gün sürecek olan yayla şenliklerine tüm Düzce halkını davet etti.

Düzce’nin en eski geleneksel yayla şenliklerinden olan Gölyaka Kardüz Yaylası şenlikleri bu yıl 14. 15 ve 16 Temmuz tarihlerinde yapılacak. 86 yıllık gelenek olan Kardüz Yayla şenliklerinin bu yıl yine renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Gölyaka Belediyesi tarafından organize edilen yayla şenlikleri, Gölyaka’dan Kardüz Yaylası’na Otçu Yürüyüşü ile başlayacak. Şenlikler boyunca, 26 yerel Karadeniz sanatçısı sahne alacak. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, bu yıl yine dolu dolu geçecek olan yayla şenliklerine tüm Düzce halkını davet etti.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ