Kategoriler

MHP’Lİ BAŞKAN, AK PARTİLİ BAŞKANI BELEDİYEDEN KOVDU

Tepkilerin odağındaki Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu arasında, belediye binasında tartışma yaşadı. MHP’li Yanmaz, bir Belediye Başkanına yakışmayacak sözlerle, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu’nu, ‘Terbiyesiz, yürü git” diyerek belediye binasında kovdu. Akçakoca basınının gözü önünde cereyan eden olayda, kameralar kayıttaydı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, döviz cinsinden borçlanma talebi ile Akçakoca Belediye Meclisi’nden yetki istemişti. 10 Milyon Euro’luk kredi talebine AK Partili Meclis Üyeleri ret oyu kullanırken, MHP ve İYİ Parti oyları ile talep meclisten geçti.

Döviz kuru üzerinden borçlanmanın Akçakoca ilçesinin geleceğini ipotek altına alacağını söyleyen AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu da bugün konuyu Yanmaz ile görüşmek için Akçakoca Belediye binasına gitti.

Belediye de bulunan basın mensuplarının önünde AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nu, “Terbiyesiz, yürü git buradan” diye kovan Yanmaz, kameralara aldırış etmeden bir belediye başkanına yakışmayacak bir tutum sergiledi.  Yanmaz, “Sen nasıl ittifak yapıyorsun arkadaş” diyerek, AK Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu’nun üzerine yürüdü.  Bu sırada ise araya belediye çalışanları girerek, gerilimi yatıştırmaya çalıştı.  Bunun üzerine Sarıoğlu ise Yanmaz’a hitaben, “Ben ittifakı doğru yapıyorum, burada yanlış yapan sensin”  dedi.

Yanmaz’a “Akçakoca’nın geleceğine ipotek koyuyorsun” diye seslenen Sarıoğlu, çıkışta ise “Ben niye suçlu oluyorum. Adam bizi belediyeden kovuyor, biz her dediklerine ‘tamam mı diyeceğiz?’ Ben şimdi basın açıklamasını yaparım, neyin ne olduğunu anlatırım. Yok öyle! Kimseden de korkumuz yok bizim” diyerek belediyeden ayrıldı.

Yanmaz’ın AK Parti ilçe Başkanı Sarıoğlu’na karşı takındığı bu agresif tutum, Akçakoca kamuoyunun büyük tepkisine yol açtı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
100 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
24 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”