Kategoriler

“TALİHSİZ ADAY TALİH, AMATÖRCE KONUŞUYOR!”

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’ndan, CHP Düzce Milletvekili adayı Talih Özcan’ın; “AK Parti’nin bu saatten sonra sunacağı hiçbir şey kalmamıştır” şeklindeki açıklamasına sert cevap geldi. Şengüloğlu, Özcan’ın bu ifadesine karşılık; “Açıklamasını amatörce buluyor ve esefle kınıyorum” dedi.

Düzce CHP 1.sıra milletvekili adayı Talih Özcan’ın; “AK Parti’nin bu saatten sonra sunacağı hiçbir şey kalmamıştır” ifadesine Düzce AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’ndan sert cevap geldi. Şengüloğlu, Talih Özcan’ın Düzce’ye yabancı olduğunu belirterek; “Açıklamasını amatörce buluyorum ve esefle kınıyorum” cevabını verdi.

Millet İttifakı Talih Özcan’ın şehre yabancı olduğu kadar memleket meselelerine de yabancı olduğunu söyleyen Şengüloğlu şu açıklamalara yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti Hükümetlerimizin 20 yılda ülkemize kazandırdığı kazanımlar, kişi başına düşen milli gelirdeki artış rakamları ortadadır. Altını çizerek söylüyorum. Lider masa başında değil iş başında belli olur.

 AK Partimizin ülkemize kazandırdıklarını hiçbir zaman kabullenemeyen zihniyetin ithal adayı ‘talihsiz Bey’in şehrimize hiçbir katkı da bulunamayacağı, gibi CHP liderinin paylaştığı hayali filmleri izleyerek siyaset yapmaya çalışıyor.”

“İthal aday Talihsiz Bey, konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyor!”

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayal ettiği bağımsız Türkiye hayallerini bir bir hayata geçiren, Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdıklarını izlemesini tavsiye ederim. Bağımsız Türkiye yolunda Kandille yaptıkları ortaklığı güzel şehrimiz Düzce’mize anlatamayan ve şehrimize anlatabileceği hiçbir şey olmayan ithal aday talihsiz bey konuyu başka yerler çekmeye çalışıyor.

Kedisine tavsiyem, Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın 20 yılda ülkemize kazandırdıklarını büyük boyutla izlesin. Bunları izlemeye vakti yetmeyeceğini düşünürsek son on beş günde açıklanan müjdeleri izlemesi kâfi olacaktır.

Son olarak halkımız bu zihniyetin, ülkemize kazandıracağı hiçbir şey olmadığının farkındadır. Zaten bu zihniyet her zaman yapılan yenilikleri kabullenememe, aşağıya çekmeye çalışma gibi bir siyasi anlayışa sahip.

Bizler ise 2023 hedeflerimize doğrultusunda, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi milletçe el ele inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.

Kendisine tavsiyem bizleri izlemeye devam etsin…”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
58 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
96 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
54 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
71 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
133 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
125 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU
SİYASET
46 Kez Görüntülendi.
“EMEKLİLERİMİZ ÇAY VE SİMİDE MAHKUM EDİLDİ”
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
DÜZCE TARİHİNDE BÖYLE VALİ UĞURLANMADI