Kategoriler

İŞ YERİ ALIMINDA KREDİ SAĞLANACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Beslanbey Mahallesi’nde TOKİ aracılığıyla inşası devam eden Modern Sanayi Sitesi dükkânları için Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Halkbank arasında hazırlanan protokolün detaylarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Özlü; “İskân alındıktan sonra 120 ay vadeli 1 milyon 500 bin TL Halkbank esnaf destek kredisi imkânı bulunmaktadır.” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kültür Mahallesi’nde bulunan Eski Sanayi Çarşısı esnafına öncelik tanınacak Beslanbey Mahallesi Modern Sanayi Sitesi iş yeri fiyatlarını açıklamasının ardından esnaflara bir müjde daha verdi. İş yeri alımlarında kredi desteği sağlanacağını belirten Başkan Özlü, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifleri Birliği ve Halkbank arasında hazırlanan ödeme planlarının detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

60 AY VADELİ 500 BİN TL ESNAF DESTEK KREDİSİ

Paylaşımda esnaf destek kredisinin iki farklı meblağ ve ödeme şekliyle düzenlendiğini açıklayan Başkan Özlü “İnşaatı hızla devam eden Modern Sanayi Sitemiz dükkanları için belediyemizin 6 aya kadar taksitlendirme imkânına ilaveten; İki müteselsil kefil ile 60 ay vadeli 500 bin TL Halkbank esnaf destek kredisi. İskân alındıktan sonra 120 ay vadeli 1 milyon 500 bin TL Halkbank esnaf destek kredisi imkânı bulunmaktadır. Eski Sanayi Çarşısı esnafımız bu imkânı değerlendirin. Dükkânınızı hemen alın. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi ve Değerli Başkanı Sayın Ertan Taşlı’ya teşekkür ediyor, esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
69 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE