Kategoriler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “3-0 YAPAMAZSANIZ ANKARA’YA GELMEYİN”

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Yığılca ilçesine giden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, vatandaşlar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonda görüştürdü. Telefonda, “Düzce’den rekor oyla 3-0 yapacağız” diyen Keşir’e Erdoğan, “3-0 yapamazsanız Ankara’ya gelmeyin” uyarısında bulundu.

AK Parti Düzce teşkilatları ve Milletvekili adayları, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala, saha çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Keşir ve parti teşkilatları, seçim çalışmaları kapsamında Yığılca ilçesine çıkartma yaptı.

Keşir, seçim çalışmaları sırasında telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile vatandaşları görüştürdü.

Yığılcalı vatandaşlarla telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’in artık son günündeyiz. Ramazan-ı Şerif’i geçiyoruz. Rabbim Kadir Gecesi’ne bizleri kavuştursun. Aynı şekilde bayrama da kavuştursun niyazında bulunuyorum. Şu anda da Afyonkarahisar’dan buradaki mitingimi yaptım ve Eskişehir’e geçiyorum. Düzce’deki siz değerli kardeşlerimi de canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah Düzce artık tam çekmesi lazım” diye konuştu.

Albayrak: Allah benim ömrümden alsın, size versin.

Telefon görüşmesi sırasında AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, Erdoğan’a “Allah benim ömrümden alsın, sizin ömrünüze versin. Önümüzdeki seçimlerde Yığılca'dan yüzde 86 oy çıkaracağız.” dedi.

Erdoğan Keşir’i uyardı!

Telefon görüşmesinde AK Parti Düzce 1. sıra Milletvekili Adayı Ayşe Keşir’den Düzce’nin milletvekili sayısını soran Erdoğan’a Keşir, “İnşallah Düzce’den rekor oy alarak 3 milletvekili çıkartacağız” cevabını verdi. Bunun üzerine Erdoğan ise Keşir’e, “Eğer Düzce’den 3 milletvekili çıkartamazsanız, Ankara’ya gelmeyin” uyarısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ayşe Keşir’in telefonda gerçekleşen işte o diyalog:

-          Ayşe Keşir: Rekor kıracağız efendim Yığılca ilçemizdeyiz. İlçe Başkanımız burada hep beraberiz. Rekor bir oy getireceğiz İnşallah Düzce’den size.

-       Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayşe Hanım Düzce’nin milletvekili sayısı kaçtı?

-       Ayşe Keşir: 3 efendim…  3-0 yapacağız. İlçe başkanımız burada teşkilatımız burada.

-       Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bak ona göre. 3-0 olmazsa herhalde Ankara’ya gelmezsin.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
118 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
23 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
21 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
34 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
23 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ