Kategoriler

“ORMANLAR HAYAT BULSUN”

Anaokulundan lise öğrencisine kadar binlerce öğrenciyi misafir ederek, onlara; doğal yaşam, yaban hayvanları, ağaç işleri endüstri mühendisliği, peyzaj mimarlığı gibi konularında bilgiler veren Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi, Düzce Sancaklar İlkokulu öğrencileri ile e-twinning projesi kapsamında bir araya geldi.

“Ormanlar Hayat Bulsun” temalı e-twinning projesi kapsamında Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi’ne gelen Sancaklar İlkokulu öğrencileri, Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Tunahan Çınar tarafından; “Ormanın Faydaları ve Doğal Afetlere Etkileri” hakkında bilgilendirildi.

Etkinlik sonrası Orman Fakültesi’ni de gezen öğrenciler, fakülte içerisinde yer alan; bitki bakım üniteleri, şehrimize ait endemik bitki türleri, ağaç ürünleri, doldurulmuş hayvan örnekleri gibi çalışmaları inceleyerek coğrafi ve doğal yaşam konusunda bilgi sahibi oldular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
96 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
22 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
23 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
21 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ