Kategoriler

AK PARTİLİ ESKİ YÖNETİCİ İSTİFA EDENLERE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Düzce Merkez İlçe Eski Başkanı Ersin Gökçe, aday adaylığı için istifa eden Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’a ve onunla birlikte istifa eden İl Sağlık Müdürlüğü bürokratlarına, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla isimlerini tek tek yazarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

2023 seçimlerine yönelik başlatılan hazırlıklar çerçevesinde aday adaylığı için görevinden istifa eden AK Parti İl Eski Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte istifa eden Merkez İlçe Eski Başkanı Diş Hekimi Ersin Gökçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İl Sağlık Müdürlüğü görevinden aday adaylığı için istifa eden Dr. Yasin Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Gökçe Facebook hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Düzce’de sağlık il müdürlüğü görevini başarıyla yerine getiren Sayın Yasin yılmaza, BAŞHEKİM Sayın Volkan Temi ’ye, BAŞHEKİM yardımcıları Sayın Halit berk Çanga, Serkan Şerifler, Kübra Tayhan Öcal’a, Sağlık Hizmetleri müdürü Mevlüt Yıldız’a, 112 başhekimi Ahmet Kömürcü ’ye başarılı hizmetlerinden ötürü şahsım ve şehrim adına teşekkür ederim. Birbirinden değerli bürokrat kardeşlerime sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Öte yandan, Düzce’de sağlık alanında gerçekleştirdiği atılım ve yeniliklerle yediden yetmişe herkes tarafından sevilen Dr. Yasin Yılmaz’ın, İl Sağlık Müdürlüğü görevine tekrar dönmeyi düşünmediği bilgisi konuşuluyor.

Haber – Ahmet Çelik

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
46 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
54 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
72 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ 26 GÜNDEM MADDESİNİ KARARA BAĞLADI
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ANINDA MÜDAHALE İLE YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ
SAĞLIK
25 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”