Kategoriler

TÜRKSEVEN TÜM YÖNETİCİ VE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Türkseven Şirketler Grubuna bağlı şirketlerin yöneticileri, dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programında konuşan Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, özverili çalışmalarından dolayı tüm şirket yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Düzce’nin önde gelen firmalarından Türkseven Şirketler Grubunun bünyesinde bulunan Bey Metal, Türsan Petrol, Düzce Maden, Düzce Beton, Öncü Radyo ve Televizyonu, Manşet Gazetesi, T7 Petrolleri, Hacı Hidayet Tur ile Royal Busines Otel Şirket Yöneticileri, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu.

Royal Busines Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Faruk Türkseven, tüm şirket yöneticileri ve çalışanları ile birlikte koskocaman bir aile olduklarını söyledi. Düzce’nin yerel firması olarak kente büyük değerler kattıklarını dile getiren Türkseven, şirketlerin tüm yöneticileri ve çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İftar Programı Faruk Türkseven’in yaptığı iftar duası ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER: Savaş ARI 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ