Kategoriler

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDEN KATILIM SAĞLANDI

Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ve Genel Sekreter Nihat Yıldız, T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın düzenlediği “FETÖ ile Uluslararası Alanda Mücadele Sempozyumu”na katıldı.

T.C. İletişim Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen ve 2 gün sürecek olan sempozyumun açılış konuşmasını Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun yaptı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Batı'nın FETÖ terör örgütüne kol kanat gerdiğini söyleyerek, FETÖ'yle uluslararası alanda mücadele sonrası faaliyetlerinin gerilediğini bildirdi. FETÖ'nün 15 Temmuz'da ihanette sınır tanımadığını da hatırlatan Prof. Dr. Altun, "Son FETÖ'cü de adalet önünde hesap verene kadar bir an bile geri durmayacağız. FETÖ, dış müdahalelerin, kumpasların ve terörün kaynağı haline geldi. Kumpasta sınır tanımayan bu örgüt, sınır aşan bir yapılanma içindedir. 15 Temmuz'da FETÖ, ihanette sınır tanımadıklarını gösterdi." dedi.

Ülkemizin farklı üniversitelerindeki akademisyenlerin, araştırmacı gazeteci ve yazarlarla birlikte yurt dışından da katılımcıların olduğu sempozyumda; “FETÖ ile Uluslararası Alanda Mücadele”, “FETÖ’nün Uluslararası Yapılanması”, “FETÖ’nün Avrupa ve Ortadoğu Yapılanması”, “FETÖ ile Mücadelede Medya” ve “FÖTÖ’nün Radikalleşme Dinamikleri” başlıkları altında katılımcılar bilgilendirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
51 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
68 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ 26 GÜNDEM MADDESİNİ KARARA BAĞLADI
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ANINDA MÜDAHALE İLE YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ
SAĞLIK
25 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”
AKÇAKOCA
17 Kez Görüntülendi.
“ESKİ KARTLARDAKİ BAKİYELER YENİ KARTLARA AKTARILACAK”
EKONOMİ
39 Kez Görüntülendi.
AKARYAKITA YAPILACAK ZAM MİKTARI BELLİ OLDU
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE ÇOK ŞANSLI BİR İL”
SAĞLIK
17 Kez Görüntülendi.
GÜRLER: “BAĞIMLILIKLA HER TÜRLÜ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”