Kategoriler

BAZI BİRİM MÜDÜRLERİNİN YERİ DEĞİŞTİ

Düzce Belediyesi bazı birim müdürleri arasında görev değişikliği yaptı. Yapılan değişiklikle birlikte, bazı müdürlerin yerleri değişti.

Düzce Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, belediye bünyesinde yer alan hizmet birimlerinde görev yapmakta olan personel arasında bazı değişiklikler ile birlikte yeni görevlendirmeler yapıldığı bildirildi.

Yapılan değişikliklere göre Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gülmez başkan yardımcılığı görevinden alınarak, İnsan Kaynakları Müdürü olarak atanırken, Murat Gülmez’in yerine Düzce eski Belediye Başkanı Dursun Ay döneminde özel kalem müdürü olarak görev yapan Beytullah Yılmaz atandı. Yılmaz aynı zamanda Park ve Bahçeler Müdürü olarak görevine devam edecek.

Diğer atamalar şu şekilde gerçekleşti:  Murat Gülmez, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Sinan İnan Yazı İşleri Müdürü, Ahmet Bayar Emlak İstimlak Müdürü, Samet Gümüş Su ve Kanalizasyon Müdürü, Beytullah Yılmaz Başkan Yardımcısı (Park Bahçeler Müdürü), Haydar Yalçın Veteriner İşleri Müdürü.

Haber: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR