Kategoriler

ŞENGÜLOĞLU VE CABOĞLU’NA DESTEK TEŞEKKÜRÜ

AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Çiğdem Günal’dan boşalan İl Genel Meclisi Başkanlık koltuğuna, Başkanvekili Fazlı Koç 21 Meclis Üyesinin desteğini alarak başkan seçildi. İlk açıklamasını Öncü Haber Merkezine yapan Koç, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde görevinden istifa eden Çiğdem Günal’dan boşalan İl Genel Meclisi Başkanlığı koltuğu için, İl Genel Meclisi’nin bugünkü Nisan ayı ilk toplantısında başkanlık seçimleri yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun yaptığı istişareler sonunda, meclis başkanlığı seçimleri için ortak aday çıkartma kararı alındı. AK Partili Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Başkanvekili Fazlı Koç’un tek aday gösterilmesi yönünde alınan karar, AK Partili ve MHP’li İl Genel Meclis Üyelerine tebliğ edildi.

Bunun üzerine yapılan seçimlerde, AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin tam desteğini alan Fazlı Koç, İl Genel Meclisi’nin yeni başkanı seçildi.

İlk değerlendirmesini Öncü Haber Merkezinden Savaş Arı’ya yapan Koç, “Öncelikle beni bu göreve layık gördükleri için MHP İl Başkanımız Sayın İlhami Caboğlu ve AK Parti İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. İl Genel Meclisi Üyeliği döneminde güzel bir çalışma dönemi geçekleştirdik. Bu çalışmalarımız Düzce ve insanımız için bu dönemde de artarak devam edecek. Sorunları yerinde tespit edip, çözümü için çalışacağız. Biliyorsunuz önümüzde iki tane kritik bir seçim var. Bu seçimler doğrultusunda çalışacağız” dedi.

Bilindiği gibi Düzce İl Genel Meclisi’nde AK Parti’den 15, MHP’den 5 ve İYİ Parti’den 1 olmak üzere, toplamda 25 Meclis Üyesi bulunuyor.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
70 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI