Kategoriler

BUGÜNE KADAR BİN 576 KONTEYNER DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Düzce Valiliği, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinden etkilenen depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Depremzede vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması için OSB’lerde kurulan konteyner üretim merkezilerinde imal edilen bin 576 prefabrik ev deprem bölgelerine ulaştırıldı.

10 ilde büyük bir yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin izlerinin silinmesi için Türkiye genelinde başlatılan yardım seferberliği devam ediyor.

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın öncülüğünde yaşanan felaketin ardından Düzce Organize Sanayi Bölgelerinde, depremde evlerini kaybeden depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan konteyner üretim merkezlerinde imal edilen prefabrik evlerin bölgeye sevkiyatları devam ederken, üretim kapasitesi de günlük 120’ye ulaştı.

Bugüne kadar üretilen toplam bin 576 konteyner, depremden etkilenen il ve ilçelere gönderildi. Üretimin artarak devam ettiği konteyner üretim merkezlerinde incelemelerde bulunan Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen’den üretim ve sevkiyatlar hakkında bilgi aldı.

Düzce Valiliği olarak depremzede vatandaşların yaralarının sarılması için çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Vali Atay, üretim merkezlerinde mesai mefhumu gözetmeksizin gece – gündüz çalışan işçilere teşekkür etti.   

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE