Kategoriler

KEŞİR VE ŞENGÜLOĞLU’NDAN ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETLERİ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile birlikte 10 ilde büyük bir felakete yol açan Kahramanmaraş merkezli 2 deprem afetinin ardından Düzce’ye getirilen depremzede aileleri ziyaret etti.

Kimisi yakınını, kimisi evini, kimisi ise hayallerini kaybetti. Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden olan 10 ilde büyük yıkım ve faciaya yol açan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem felaketinin ardından Düzce’ye getirilen depremzede mağdur aileler, konuk edildikleri yakınlarının yanında, KYK Yurtları, Otel ile pansiyonlarda yalnız bırakılmıyor.

Düzceli bürokrat ve siyasilerinin hemen hemen her gün ziyaret ederek moral verdikleri depremzede aileler, yaşadıkları afetin izlerini zihinlerinden silmeye çalışıyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve parti teşkilat başkanları ile birlikte Düzce’de misafir edilen depremzede aileleri ziyaret etti.

 Depremzede ailelere geçmiş olsun temennisinde bulunan Keşir ve AK Parti heyeti, ihtiyaçlarının karşılanma noktasında da her zaman Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanlarında olduklarını kaydetti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, depremin hemen ardından felaketin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunmuştu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE