Kategoriler

1’İ TORBACI 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent merkezinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda biri uyuşturucu satıcısı toplamda 7 kişi gözaltına alındı.

Düzce’de polis ve jandarma ekipleri uyuşturucu madde satışı ve kullanımına geçit vermiyor. Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Jandarma ekipleri Düzce’de Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen H.M.A isimli şahsı teknik ve fiziki takibe aldı.

Savcılığın talimatıyla H.M.A’nın Bahçeşehir Güzelbahçe Mahallesindeki ev adresi ve eklentilerine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, yaptıkları aramalarda 1 adet hassas terazi, 4 gram Kenevir tohumu ve suçtan elde ettiği değerlendirilen 1.800 TL para ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan H.M.A ifadesinde kendisinden uyuşturucu alan kişilerin ismini vermesinin ardından, kimlikleri tespit edilen 6 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan diğer şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda ise 2 uyuşturucu hap ve 4 gram metamfetamin maddesi bulundu.

Düzce Merkez Jandarma Komutanlığı’nda gözaltında bulunan H.M.A’nın işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenilirken, diğer 6 kişi hakkında ise ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak’ suçundan adli işlem yapıldı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE