Kategoriler

MHP’DE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhami Caboğlu, aday adaylığı başvurularının 14 Mart'ta başlayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçilmelerinin 14 Mayıs Pazar Günü yapılacağının açıklamasının ardından, siyasi partilerde de seçim takvimi işlemeye başladı.

Düzce MHP İl Başkanı İl Başkanı İlhami Caboğlu, partisinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılacak aday adaylığı başvurularına dair esasları içeren genelgenin Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız tarafından yayınlandığını bildirdi.

Caboğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin olurları ile Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız tarafından 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılacak aday adaylığı başvurularına dair esasları içeren genelgemiz yayınlanmıştır. Cumhur İttifakının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı ile sonuçlanacağına inandığımız seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni eder, demokrasimiz ve aziz milletimizin temsiliyeti adına partimizde görev almak isteyen vatandaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
9 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR