Kategoriler

VALİ ALİ İHSAN SU İLE BİR ARAYA GELDİLER

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraber deprem bölgesindeki çalışmalar kapsamında, Diyarbakır’a gitti.

Kahramanmaraş merkezli 2 deprem felaketinden etkilenen Diyarbakır’da diğer deprem bölgelerinde olduğu gibi felaketin izlerini silmeye yönelik çalışmalar devam ediyor.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Borsa ve Oda Başkanları ile birlikte Diyarbakır’a giderek incelemelerde bulundu.

Heyetin Diyarbakır’daki ilk adresi Valilik oldu. Düzce eski Valisi ve şimdiki Diyarbakır Valisi olan Ali İhsan Su ile bir araya gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Bıyık ile beraberlerindeki heyet bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Heyet ardından Diyarbakır Ticaret Odası ile Diyarbakır Ticaret Borsası’nda temaslarda bulundu.  

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ