Kategoriler

DEPREMZEDELERİN BARINMA İHTİYACI KARŞILANACAK

Düzce Valiliği tarafından kurulan 2 tesiste deprem bölgesinde depremzedelerin barınması için prefabrik ev imalatına başlandı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük afetlerinden olan ve asrın felaketi olarak kayıtlara geçen, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde büyük bir yıkıma neden olmuştu. On binlerce kişinin hayatını kaybettiği, yüzbinleri aşkın vatandaşın yaralandığı deprem felaketi, milyonlarca insanı evsiz bıraktı.

Ağır kış şartlarında sokakta kalan depremzede vatandaşlar için Düzce Valiliği de harekete geçti. Düzce Valiliği tarafından 1. Organize Sanayi ve Gümüşova Organize Sanayi bölgelerinde 2 tane prefabrik ev üretim tesisi kuruldu.

Günde onlarca prefabrik evin üretildiği tesiste, imalatlar gece gündüz devam ederken, yapımı tamamlanan prefabrik evler depremden etkilenen illerde depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılayacak.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR