Kategoriler

CHP’Lİ 2 – BAĞIMSIZ 1 MECLİS ÜYESİ KARARA RET OYU VERDİ

Akçakoca'nın geleceğini ipotek altına alacağı eleştirileri yapılan döviz cinsinden yüklü borçlanma talebinde nihai karar çıktı. Akçakoca Belediye Meclisi’ne gelen döviz ile borçlanma konusu CHP’li 2, bağımsız 1 Meclis Üyesinin ret kararına rağmen Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri tarafından, oy çokluğu ile kabul edildi. Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, kararda çekilecek kredi ile yapılacak projelerin tek tek yapılması şerhini düştü.

Akçakoca Belediyesi, bazı projelerin hayata geçirilmesi için Dünya Bankasından alınacak olan 12 milyon 500 bin Euroluk krediye muhalefet partileri “Akçakoca’nın geleceği ipotek altına alınıyor” diyerek tepki göstermişti. Bugün Akçakoca Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan meclis toplantısında, konu masaya yatırıldı.

 Yapılan oylamada CHP’li Meclis Üyeleri Selçuk Özgür Seçkin ve Ersin Gümüş ile Bağımsız Meclis Üyesi Sinan Akın ret kararı verirken, AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu 12 Meclis Üyesi döviz ile borçlanmayı kabul etti.

Toplantıda, 12 Meclis Üyesi, dövizle borçlanma konusunda endişelerini dile getirdi. Meclis Üyeleri çekilecek olan kredi ile hayata geçirilecek projelerin topluca değil, teker teker yapılması şehrini düştü. AK Parti ve MHP Meclis Üyelerinin aldığı bu karara muhalefet partililerin ne tür tepki vereceği, merak konusu oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
54 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK