Kategoriler

AHŞAP SANAT ESERLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Düzce’de yaşanan sel felaketinde dere yataklarında biriken odun parçalarını sanat eserine dönüştüren Akçakocalı Cumhur Günay, Ankara’da katıldığı Orman ve Ekosistem Zirvesi Fuarında tam not aldı. Fuarda, Günay’ın atık odun parçalarından yaptığı sanat eserleri büyük beğeni topladı.

Akçakocalı Cumhur Günay, yaşanan sel felaketinde dere yataklarında biriken odun parçalarını toplayarak, ahşap sanat eserleri yaptı. Yaptığı sanat eserleri büyük beğeni toplayan Günay, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Orman ve Ekosistem Zirvesi Fuarı’na katıldı.

Günay’ın sanat eserlerini sergilediği Akçakoca standı, fuar merkezinin gözdesi haline geldi. Açılışını Tarım, Gıda ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yaptığı fuara katılanlar, Günay’ın sanat eserlerine yoğun ilgi gösterdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhur Günay,  “Fuarın en ilgi gören standı ile Düzcemi ve Akçakocamız’ı tanıtmakta büyük bir onur duymaktayım.  Bana destek veren Akçakoca Orman İşletme Müdürümüz Levent Kartal'a canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
28 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
18 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
86 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
58 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
62 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR