Kategoriler

AHŞAP SANAT ESERLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Düzce’de yaşanan sel felaketinde dere yataklarında biriken odun parçalarını sanat eserine dönüştüren Akçakocalı Cumhur Günay, Ankara’da katıldığı Orman ve Ekosistem Zirvesi Fuarında tam not aldı. Fuarda, Günay’ın atık odun parçalarından yaptığı sanat eserleri büyük beğeni topladı.

Akçakocalı Cumhur Günay, yaşanan sel felaketinde dere yataklarında biriken odun parçalarını toplayarak, ahşap sanat eserleri yaptı. Yaptığı sanat eserleri büyük beğeni toplayan Günay, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Orman ve Ekosistem Zirvesi Fuarı’na katıldı.

Günay’ın sanat eserlerini sergilediği Akçakoca standı, fuar merkezinin gözdesi haline geldi. Açılışını Tarım, Gıda ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yaptığı fuara katılanlar, Günay’ın sanat eserlerine yoğun ilgi gösterdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhur Günay,  “Fuarın en ilgi gören standı ile Düzcemi ve Akçakocamız’ı tanıtmakta büyük bir onur duymaktayım.  Bana destek veren Akçakoca Orman İşletme Müdürümüz Levent Kartal'a canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
81 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
64 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI