Kategoriler

İSTİFANIN ARDINDA RASİM ÇAM MI VAR?

Eski Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in sayesinde seçimleri kazanan mevcut Belediye Başkanı Rasim Çam’ın tutarsızlıkları nedeniyle, fatura MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın’a kesildi. MHP İlçe Başkanı Yalçın, sağlık ve yoğun iş temposunu gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. İstifanın altında ise dün yapılan Düzce TSO seçimlerinin olduğu ileri sürüldü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yığılca İlçe Teşkilatında şok istifa… MHP Yığılca İlçe Başkanı İlhan Yalçın, bugün sağlık sorunlarını ve yoğun iş temposunu gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. MHP İl yönetimi, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ın tutarsızlıklarının faturasını, İlçe Başkanı Yalçın’a kesti.

Yığılca Belediye Başkanlığı seçimlerini, eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit sayesinde kazanan Rasim Çam, bugüne kadar ilçede istenen verimi veremedi. Çam’ın, bu tutarsızlığı nedeniyle istifa eden Yalçın ile sürekli karşı karşıya geldiği geliyordu.

Konu ile ilgili Öncü Haber Merkezine açıklamalarda bulunan Yalçın, “17 yıldır yürütmüş olduğum MHP İlçe Başkanlığı görevimden, yaşadığım sağlık sorunları ve yoğun iş tempom nedeniyle istifa ettim. Yakın bir zamanda bacağımdan ameliyat olacağım” dedi.

İstifanın ardında TSO seçimleri mi var?

MHP Düzce İl Teşkilatını sarsan istifanın arkasında ise dün yapılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin olduğu öne sürüldü. Yalçın’ın Çam’ın desteklediği adaya oy vermediği iddia ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
69 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE