Kategoriler

55 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ…

Eski Düzce Cumhuriyet Başsavcısı ve HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre, geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında yaşamını yitirdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Güre için taziye mesajı yayımladı.

Eski Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre’den acı haber geldi. Son olarak Hakim ve Savcılar Kurulu Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten 55 yaşındaki Güre, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güre'nin, geçen hafta Kastamonu'da geçirdiği kalp krizinin ardından 1 haftadır yoğun bakımda tedavi gördüğü ancak yaşama tutunamadığı öğrenildi. 

Bakan Bozdağ’dan taziye mesajı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kamil Erkut Güre için sosyal medyadan taziye mesajı yayımladı. Bakan Bozdağ, mesajında “Geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede vefat eden Yargıtay Savcısı Kamil Erkut Güre'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet, makâmı âlî olsun.” dedi.  Güre'nin cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından İzmir’de toprağa verileceği öğrenildi.

Öncü Medya Grubu ailesi olarak Eski Düzce Cumhuriyet Başsavcısı ve Hakim ve Savcılar Kurulu Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre’ye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve adalet camiasına başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
6 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
4 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
MANGALINI VE SEMAVERİNİ ALAN MESİRE ALANLARINA KOŞTU