Kategoriler

DÜZCE’DE RÖGAR KAPAĞI HIRSIZLIĞININ ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

Düzce’de son günlerde artan rögar kapağı hırsızlığının önüne bir türlü geçilemiyor. Hırsızlar, gözlerine kestirdikleri rögar kapaklarını çalarak kayıplara karışırken, her gün binlerce TL kamu zararı oluşuyor. Bahçeşehir Bölgesinde yine iş başında olan hırsızlar, rögar kapaklarını çalarak kayıplara karıştı. Polis şimdi her yerde hırsızları arıyor.

Düzce’de son günlerde artan rögar kapağı hırsızlarına bir yenileri eklendi. Rögar kapaklarını çalarak kamuyu binlerce TL zarara uğratan hırsızlar gözlerine kestirdikleri, Bahçeşehir 1. Bölge 2. Cadde üzerinde bulunan rögar kapaklarını çaldı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, beyaz bir kamyonet ile bölgeye gelen hırsız ya da hırsızlar, rögar kapaklarını çalarak kayıplara karıştı. Rögar kapaklarını saba yerinde göremeyen mahalle sakinleri, durumu Düzce Belediyesi Beyaz Masa Birimine bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayı ile ilgili Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdi.

Polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için harekete geçerken, Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, çalınan rögar kapaklarının yerine, yenilerini koydu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE