Kategoriler

5 ADET FİDAN DİKİP, SOKAK HAYVANLARI İÇİN BAĞIŞTA BULUNDU…

Düzce’de cep telefonu mesaj yoluyla kendisini tehdit ve hakaret eden kişiden şikâyetçi olan S.H, fidan dikimi ve sokak hayvanları için Hayvanları Koruma Derneği’ne bağış koşulu ile Y.D ile uzlaştı. Bunun üzerine Y.D, Düzce Farabi Lisesi bahçesine 5 adet fidan dikerek, Hayvanları Koruma Derneği’ne ise sokak hayvanları için 100 TL bağışta bulundu.

Toplumsal barışı yeniden tesis edecek olan bir yöntem olarak kullanılmak amacıyla Türk Adaletine getirilen bir sistem olan Arabuluculuk ve Uzlaştırma hizmetleri, birbirinden şikâyetçi olan şahısların farklı taleplerle anlaşmalarına olanak sağlıyor.

Düzce’de geçtiğimiz aylarda cep telefonu mesaj yolu ile Y.D isimli şahıs, müşteki S.H’ye tehdit ve hakarette bulunmuştu. S.H.  isimli müşteki bunun üzerine Düzce Adliyesi’nin yolunu tutarak, Y.D isimli şahıstan şikâyetçi oldu.

Şikâyet dosyası, yapılan incelemelerin ardından Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosuna gönderildi. Uzlaşma Ofisine çağrılan S.H. isimli müştekiye, hangi koşullarda Y.D’den şikâyetçi olmayacağı soruldu.

 S.H ise, Y.D isimli şahıstan kendisinin belirleyeceği bir alana 5 fidan dikmesi ve sokak hayvanları için Düzce Hayvanları Koruma Derneği’ne 100 TL bağışta bulunması durumunda, şikâyetinden vaz geçeğini beyan etti. S.H’nin bu beyanı, Y.D isimli şahsa tebliğ edildi.

Uzlaşma koşullarını kabul eden Y.D, Düzce Farabi Anadolu Lisesi’nin bahçesine 5 adet fidan dikerek, sokak hayvanları için ise Düzce Hayvanları Koruma Derneği’ne 100 TL bağışta bulundu.   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
101 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN