Kategoriler

MASADA TARTIŞILAN RAPOR VE KENTTEKİ GELİŞMELER VARDI

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Ankara'ya gitti. Görüşmede 11 Ocak’ta Düzce’ye gelen CHP heyetinin çalışmaları ve kentteki son gelişmeler vardı.

11 Ocak’ta Düzce’ye gelen ve 26’sı milletvekilinden oluşan CHP heyetinin hazırlamış olduğu Düzce raporunu kürsüde okumasının ardından iktidarın hedefi haline gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleri Düzce siyasetinde önemli konu başlıklarından biri olmayı sürdürüyor.

CHP Lideri’nin iddialarının ardından Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile CHP Düzce İl Başkanlığı arasında video klipli atışmada ikinci videolar beklenirken CHP İl Başkanı Semih Cemşit başkentin yolunu tuttu.

CHP Genel Merkezi’ne giden Cemşit, partisinin genel başkanı Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmede CHP heyetinin Düzce ziyaretinin ardından hazırlamış olduğu rapor masaya yatırıldı. Cemşit, başta hava kirliliği olmak üzere kentin sorunlarına dair Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi. CHP Lideri, daha önce ‘Düzce’den milletvekili istiyorum’ dediği kentte İl Başkanı Cemşit ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
69 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
121 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI