Kategoriler

METEOROLOJİ’DEN TURUNCU KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Düzce ve bölgesinin bu akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışının etkisine gireceğini duyurarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları turuncu kodla uyardı.

Kış mevsiminin bu yıl Düzce’de sert geçmesi beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün aksam saatlerinden sonra Batı Karadeniz’de etkisini arttırması beklenen yağışların Düzce, Zonguldak, Bartın,  ve Karabük kıyı kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur, iç ve yüksek kesimlerdeyse yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar devam etmesi beklenen kar yağışıyla birlikte kar kalınlığının 20 santimetre ve üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının da -7 dereceye kadar düşmesi öngörülüyor.

Vatandaşlar, yoğun kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde turuncu kodla uyarıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
167 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
34 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
56 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI
DÜZCE
93 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”