Kategoriler

PAZARYERLERİ BÖYLE OLACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kentin en büyük ihtiyaçlarından biri olan pazaryerlerine yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda, taleplerini dinlemek için pazarcı esnafının temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Özlü, şehrin belirli noktalarında proje çalışmaları devam eden 5 yeni pazaryeri kurulacağının müjdesini verdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ürettiği projelerle şehrin kronikleşmiş sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Özlü, pazaryerlerinin modernizasyonuna yönelik Hamidiye, Aziziye, Fevzi Çakmak Mahalleleri ile Bahçeşehir ve Konuralp bölgelerinde bulunan pazaryerlerinin yenileneceğinin müjdesini vermişti.

Bu kapsamda, Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde Pazarcılar Odası Başkanı Yusuf Şahin ve pazarcı esnafını ağırlayan Başkan Özlü, modern pazaryerlerine yönelik yaptıkları çalışmaları, slaytlar eşliğinde esnafla paylaşmıştı.

Düzce’ye kazandırılacak pazaryerlerinin diğerlerinden farklı modern çizgiler içeren tasarımlarına ait görseller Düzce Belediyesi tarafından paylaşıldı.

Çalışmalara yönelik değerlendirmede bulunan Başkan Özlü, “Bugün pazarı esnaflarımızla bir araya geldik. Bahçeşehir ve Konuralp bölgeleri ile Hamidiye, Aziziye ve Fevzi Çakmak Mahallelerimizde konumlandıracağımız yeni ve modern pazaryerlerine yönelik durum değerlendirmesinde bulunduk. Onların taleplerini değerlendirdik. Vatandaşlarımızdan ve pazarcı esnaflarımızdan bu konuda yaşanan sıkıntılar sıklıkla iletiliyordu. Bizler de hazırlıklarımızı tamamlayıp kısa süre içerisinde proje çalışmalarımıza başlayacağız. Şehrimizin önemli bir sorununu daha çözmek için kararlıyız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AKÇAKOCA
33 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR
SİYASET
50 Kez Görüntülendi.
“BİZ TEŞKİLAT OLARAK BU İŞİN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ”
ASAYİŞ
37 Kez Görüntülendi.
YAŞADIĞI EVDE YAKINLARI TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
SİYASET
236 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
65 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI