Kategoriler

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun babası Ekrem Sarıoğlu yakalandığı COVİD-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti. Merhum Sarıoğlu kalabalık bir cemaatin katıldığı cenaze töreninin ardından memleketi Arabacı Köyü’nde toprağa verildi.

Sarıoğlu ailesinin acı günü… AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun babası Ekrem Sarıoğlu yakalandığı COVİD-19 salgınına karşı verdiği mücadeleyi kaybetti.

15 gündür Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören Sarıoğlu, bu sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ekrem Sarıoğlu için aynı gün ikindi namazına müteakip Akçakoca Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ilçe protokolü, belediye başkanları, siyasiler, iş dünyası ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Merhum Ekram Sarıoğlu’nun naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından Arabacı Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öte yandan Sarıoğlu’nun ölümüyle Düzce’de salgın nedeniyle yaşanan can kayıplarının sayısı da 281’ yükseldi. Öncü Medya Grubu ailesi olarak merhum Ekrem Sarıoğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
67 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE