Kategoriler

UÇAN TENTE CADDEYE DÜŞTÜ

Düzce’de dün gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. İstanbul Caddesi’ndeki bir binanın terasında bulunan şemsiye tenteler kuvvetli rüzgârın etkisiyle caddeye düştü. Kimsenin burnunun bile kanamadığı olayda facianın eşiğinden dönüldü.

Meteorolojinin günler öncesinden turuncu kodla uyardığı Düzce’de, fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarılırken İstanbul Caddesi’nde yürekler ağızlara geldi.

Saat 12 sıralarında bir binanın terasında bulunan şemsiyeli tente kuvvetli rüzgâra kapılarak caddeye düştü. Karşıdaki taksi durağındakilerin durumu son anda fark etmesi ve uyarmasıyla vatandaşlar kaçışırken kimsenin burnu bile kanamadı.

Düzce’de insan trafiğinin en yoğun olduğu noktalarından olan ve önünde kuyruklar oluşan özel bir bankaya ait şubenin de bulunduğu caddede facianın eşiğinden dönülmüş oldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Düzce İtfaiyesi ve zabıta ekipleri binanın terasına çıkarak diğer 2 şemsiyeli tentenin de düşmesi ihtimaline karşı önlem aldı. Caddeye düşen tente de kaldırıldı.

Öte yandan kuvvetli rüzgârın Düzce il genelinde bu gece saatlerine kadar etkili olması beklenirken vatandaşların soba ve baca zehirlenmeleri, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olaylara karşı dikkat olması gerekiyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
26 Kez Görüntülendi.
“BİZ TEŞKİLAT OLARAK BU İŞİN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ”
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
YAŞADIĞI EVDE YAKINLARI TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
SİYASET
226 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI
DÜZCE
96 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!