Kategoriler

‘KIRGINLIK BİTTİ' MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile önceki dönem belediye başkanı Mehmet Keleş akşam yemeğinde buluştu. Bu özel buluşma adeta 'kırgınlıklar bitti' mesajı taşıdı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde annesi Selamet Keleş’i kaybeden eski Başkan Mehmet Keleş'e taziye ziyareti gerçekleştirmişti. Bu ziyaretin ardından Başkan Özlü, eski Başkan Keleş'i Mutfak Sanatları Merkezi’nde ağırladı.

İkilinin akşam yemeğinde bir araya geldiği samimi görüşmede Özlü, yaklaşık 2 dönem Düzce Belediyesi'ni yöneten eski Başkan Keleş'in tecrübe ve deneyimlerine kulak verdi.

Vizyon projelere imza atan Keleş ile yine kendisinin Düzce'yi kalkındırma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğü yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

İcraat ve söylemleriyle Düzce'ye damga vuran başkanlardan olan Keleş ile göreve gelir gelmez onun yaptıklarını kaldıran Özlü'nün bir araya geldiği bu özel buluşma adeta 'kırgınlıklar bitti' mesajı taşıdı.

Başkan Özlü, yemeğin ardından günün anısına çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak “Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Sayın Mehmet Keleş ile Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde akşam yemeği yedik, hasbihal ettik. Davete icabeti ve güzel sohbetleri için kendisine teşekkür ediyorum.” paylaşımında bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE