Kategoriler

HALK GECEYİ SOKAKTA GEÇİRMEYE HAZIRLANIYOR

Bugün Düzce’de meydana gelen merkez üsttü Yayakbaşı olan 5.3 şiddetindeki deprem, yürekleri ağızlara getirdi. Büyük panik yaşayan Düzceli Vatandaşlar, kendilerini sokağa attı. Çilimli ilçesinde ise bulunan 2. Etap TOKİ konutlarında oturan bazı vatandaşlar, evlerine girmeye çekindikleri için geceyi sokakta geçirmeye hazırlanıyor. Yeşilmahalle Köyü Muhtarı Ömer Emral, Çilimli 2. Etap TOKİ Konutlarında 286 hanede yaşayan bazı vatandaşların evlerini terk ederek köylerine gittiklerini, bazılarının ise evlerine girmeye çekindikleri için sokakta yaktıkları ateşin başında oturduklarını söyledi.

Düzce bugün, 12 Kasım deprem felaketinden 22 yıl sonra, büyük bir kâbusu yaşadı. Düzce’de meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem halkta büyük bir panik yarattı. Çilimli ilçesinde bulunan 286 hanelik 2. Etap TOKİ Konutlarında deprem nedeniyle evlerine girmeye korkan vatandaşların büyük bir bölümü evlerini terk ederek, köylerine gitti. Gidecek yeri olmayan vatandaşlar ise, yaktıkları ateşin başında geceyi sokakta geçirmeyi hazırlanıyor.

Çilimli Yeşilmahalle Muhtarı Ömer Emral, Öncü Haber muhabirine yaptığı açıklamada, halk büyük bir panik yaşadı. Çilimli 2. Etap TOKİ’de 286 hane bulunuyor. Burada yaşayan sadece 30 hane evlerinde. Diğerleri deprem korkusu ile köylerine gitti. Evlerine giremeyen vatandaşlarımızda yaktıkları ateşin başında geceyi sokakta geçirecekler” dedi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
12 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI
DÜZCE
91 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
TOPLAM 100 MİLYON LİRA FİNANS KREDİ DESTEĞİ VERİLECEK