Kategoriler

PROJENİN ONAYINI ALDI…

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Karaçalı Mahallesinde bulunan sanayi sitesini daha modern bir hale getirmek için düğmeye bastı. Sanayi sitesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Bedri Sinan Gül ile görüşen Başkan Şahin, projenin onayını almasının ardından, süreci hızlandırdı. Şahin, “Kaynaşlı ilçesine modern bir sanayi sitesi kazandıracağız” dedi.

Yıllardır Kaynaşlı’nın Karaçalı mahallesinde faaliyet gösteren Sanayi Sitesi, ekonomik ömrünü doldurdu. Sanayi sitesindeki yapıların harabeye dönmesi üzerine harekete geçen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, İstanbul’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanlığının yolunu tuttu.

Burada projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Bedri Sinan Gül’e projeyi sunan Başkan Şahin, projenin onayını almasının ardından çalışmaları hızlandırdı.

Konu ile ilgili Öncü Haber muhabirine değerlendirmelerde bulunan Şahin, “Sizin de bildiğiniz gibi, uzun yıllar Karaçalı Mahallemizde faaliyet gösteren sanayi sitesindeki binalar harap bir şekildeydi. Biz bu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için, yeni bir proje hazırladık. Bu projede, eski binalar yıkılarak, yerine içerisinde tüm sosyal alanların yer aldığı modern bir sanayi sitesi projesi hazırladık. Bu projemizin maliyeti baya bir yüksek olacak. Ama Kaynaşlı’mıza daha modern bir sanayi sitesi kuracağız. Bu konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Bedri Sinan Gül’e projemizi sunduk ve onayımızı aldık. Dönüşüm için ise TOKİ ile görüşmelere başladık. Tabii burada, halk sahipleri var, belediyemizin yerleri de var burada. Biz kimseyi mağdur etmemek için halk sahipleri ile görüşeceğiz” dedi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
69 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE