Kategoriler

ŞEHRİN GÖZBEBEĞİNDE SON DOKUNUŞLAR

Düzce Belediyesinin başlattığı “Kent Estetiği” projesinde sona gelindi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından başlatılan ‘Kent Estetiği Projesi’ kapsamında İstanbul Caddesinde çalışmalar sürüyor. Millet Bahçesi ile Cedidiye meydanını bütünleştirecek olan proje kapsamında servis yolunun yapım çalışmalarına geçildi. Başkan Özlü çalışmaları yerinde inceleyerek "İki Büyük Meydanı nezih bir cadde ile birbirine bağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından "Şehrin Kalbinde Büyük Dönüşüm" sloganı ile başlattığı "Kent Estetiği Projesi"nde caddenin servis yolu bölümündeki çalışmalar başladı.

Alt yapı eksikliklerinin giderilmesiyle  bir süre önce projenin uygulama çalışmalarına başlayan ekipler; kazıma, beton dökme, kaldırım taşı örme işlemlerinin ardından yeni ağaçları toprak ile buluşturmuştu. Son olarak Düzce Valiliği binası ile projenin bir başka atabı olan cephe giydirme uygulamalarına da geçilmişti.

BAŞKAN ÖZLÜ YERİNDE İNCELEDİ

Caddenin son durumunu yerinde inceleyen Başkan Özlü, orta bölümde servis yolu için çalışmalara başlandığını söyledi. Özlü, projenin tamamlanmasının ardından Millet Bahçesi ve Cedidiye Meydanının nezih bir cadde ile birbirine bağlanıp bütünleşeceğini kaydetti.

"GURUR DUYULACAK GÜZERGÂH OLACAK"

Düzce'nin çehresini değiştirmek için yola çıktıklarını dile getiren Başkan Özlü;  “ Yaşadığımız bu güzel şehri daha iyi ve modern hale getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Millet Bahçesi ile Cedidiye Meydanını buluşturacak olan İstanbul Caddesinin her açıdan göze hoş gelen ve estetik bir hale büründürülmesi için gayret gösteriyoruz. 'Düzce bizim evimiz' diyerek çıktığımız bu yolda emin adımlar ile ilerliyoruz. Caddede servis yolunun döşenmesinin ardından proje üzerinde olan cadde mobilyaları ve dekoratif sokak lambaları yerlerine konulmaya başlayacak. Millet Bahçesinden Cedidiye meydanına kadar şehir merkezimiz gurur duyulası örnek bir güzergâh olacak. Düzce’nin en önemli noktalarından olan bölge şehrin gözbebeği haline gelecek” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
48 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
54 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
72 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ 26 GÜNDEM MADDESİNİ KARARA BAĞLADI
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ANINDA MÜDAHALE İLE YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ
SAĞLIK
25 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”