Kategoriler

“BELEDİYENİN GELİR VE GİDERLERİNİ İSTEYENLE PAYLAŞIRIM”

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin 30 aylık performansını, çalışmalarını ve projelerini, dün akşam düzenlenen Kaynaşlı Belediyesi Halk Meclisi’nde anlattı. Başkan Şahin, MHP’den ihraç edilme sürecinden, Kaynaşlı Belediyesi’nin gelir – gider tablosuna kadar birçok konuya değindi. Başkan Şahin, “Kaynaşlı Belediyesi’nin hesaplarını kim merak ediyorsa, kendisine vereceğim. Ben Allah’tan korktuğum için Kaynaşlı halkının hakkına giremem” dedi.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin tarafından ilk kez hayata geçirilen, ‘Kaynaşlı Belediyesi Halk Meclisi Toplantısı’nın ilki, dün akşam Kızılay Toplum Merkezi’nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıya, ilçe protokolü, mahalle muhtarları ve Kaynaşlı halkı katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Birol Şahin, göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ilçede birçok hizmeti hayata geçirdiğini belirtti. Kaynaşlı Belediyesi’nin halka hizmet odaklı çalıştığını dile getiren Şahin, “Bildiğiniz gibi, Belediye Başkanlığı görevine 30 ay önce başladım. Bu 30 aylık sürede, ilçemizin birçok sorununu çözdük. Çalışmalarımız halen daha devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, Allah’ın ayetini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığım için, MHP’den ihraç edildim. İhraç edilmemin ardından, bağımsız Belediye Başkanı olarak yolumuza devam ediyoruz. İhraç edilmemizin ardından, Allah bize bir kapıyı kapattı, hizmet anlamında ise bir kapıyı açtı. Hizmet noktasında, Düzce bürokrasisinden, Ankara’da Bakanlıklara kadar görüşme sağlayarak, ilçemizin menfaati için çalışıyoruz. Ben şu konuya değinmek istiyorum; Biz Belediyeyi devraldığımızda, Belediyenin borcu çoktu. Benden önceki başkan Erol Bayraktar, tüm uyarılara rağmen fazla bir ödeme yapmış. Ben o parayı kendisinden alarak, belediyenin kasasına koymak için, kendisine ve Belediye Meclis Üyelerine icra takibi başlattım. Şu anda Belediyemizin mali durumu çok iyi, isteyen her kese Belediyemizin kapısı açık. Belediyemizin gelir gider tablosunu merak edenlere, Belediyemize gelmeleri durumunda, resmi olarak gelir gider tablosunu vereceğiz. Ben Allah rıza için çalışıyorum ve Allah’tan korkuyorum. Yarın öldüğümde Allah’a hesap vereceğim. Bu yüzden Allah’a hesap veremeyeceğim hiçbir usulsüz harcamaya imzamı atmam. Ben Allah’tan korktuğum için, Kaynaşlı halkının hakkına girmem” dedi. 

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından, ilçede yürütülen çalışma ve hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili katılımcılara slayt gösterisi yapıldı.

Kaynaşlı Belediyesi Halk Meclisi Toplantısı, ikramların ardından sona erdi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
99 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
57 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
72 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
134 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
125 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU
SİYASET
46 Kez Görüntülendi.
“EMEKLİLERİMİZ ÇAY VE SİMİDE MAHKUM EDİLDİ”
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
DÜZCE TARİHİNDE BÖYLE VALİ UĞURLANMADI