Kategoriler

ÖĞRENCİLER OKULLARINA KOŞTU

Düzce’de Kovid-19 salgını tedbirleri alınarak tüm hazırlıkların tamamlandığı okullarda yaklaşık bir buçuk yıllık aranın ardından, haftada 5 gün yüz yüze eğitim bugün başladı. Öğretmen ve okul çalışanlarının aşı olmamaları durumunda haftada iki kez PCR testi ile taranmaları istenecek. Öğrenci ve veliler için böyle bir kural bulunmuyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de, yayımladığı mesajda, yeni eğitim öğretim yılında Düzce’deki tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Düzce’de 2021-2022 yüz yüze eğitim dönemi, koronavirüs salgını gölgesinde başladı. Pandemi nedeniyle yaklaşık bir buçuk yılı aşkın süredir uzaktan eğitim gören öğrenciler, ilk ders zilinin çalması ile sınıflarına koştu.

Düzce’de, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirlerinin alındığı okullarda, tüm kademe ve sınıf seviyelerindeki binlerce öğrenci, salgın öncesinde olduğu gibi haftada 5 gün yüz yüze eğitime katılacak. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla il genelindeki okul ve kurumlarda Covid-19 tedbirleri alınarak kantinler ve yemekhaneler ise açık tutulacak.

Başkan Özlü Öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi

Yeni eğitim, öğretim yılı ile ilgili mesaj yayımlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitim başlıyor. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.  Sağlıklı ve sürekli bir eğitim için aşı olmayı ihmal etmeyelim” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE