Kategoriler

DARP MI, KAZA MI?

Düzce şehir merkezinde burnu kırılan genç kız, olay yerine gelen polis ekiplerine, ‘Eski erkek arkadaşım tarafından darp edildim’ dedi. 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırılan genç kız, hastane polisine verdiği ifadede ise, motosikletten düştüğünü ve kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Polis ekipleri, tedavi altındaki genç kızın bu çelişkili ifadelerinden yola çıkarak, olayın gerçek yüzünü araştırmak için inceleme başlattı.

Olay bu akşam saatlerinde İstanbul Caddesi Krem Park AVM karşısında meydana geldi. Özel bir bankanın önünde yüzü kanlar içinde kalan 17 yaşındaki Burçin H. eski erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini belirterek, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Çevredeki vatandaşların, 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerine, eski erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini söyleyen Burçin H., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde ise, Hastane Polisine, “Arkadaşımın motosikletinden düştüm. Kimseden şikayetçi değilim” ifadesini verdi.

Olayda burnu kırılan genç kızın verdiği bu çelişki ifadesi üzerine polis ekipleri savcının da talimatıyla olayın darp mı, yoksa kaza mı olduğunu belirlemek için, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE