Kategoriler

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAK…

Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın talimatıyla Beyköy Belediyesi’nde ‘Turkuaz Masa Birimi’ kuruldu. Talep ve isteklerini anında değerlendirmek için oluşturulan yeni birime vatandaşlar gerek belediye binasından gerekse de 552 55 55 numaralı telefondan ulaşabilecek.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın talimatı ile belde sakinlerinin talep ve isteklerini hızla çözüme kavuşturulması için oluşturulan Turkuaz Masa birimi, hizmete girdi. Vatandaşların talep ve isteklerine göre çözüm odaklı çalışması beklenen Turkuaz Masa biriminin 7 gün 24 saat vatandaşların hizmetinde olacağı bildirildi.

Beyköy halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet vermesi hedeflenen Turkuaz Masa’da alınan tüm şikâyetler, ilgili birimlere hızlı bir şekilde iletilecek. Talep ve isteklerini anında değerlendirmek için oluşturulan yeni birime vatandaşlar gerek belediye binasından gerekse de  552 55 55 numaralı telefondan ulaşabilecek.  Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında kolayca ulaşabildiği Turkuaz Masa Biriminin Belediye ve vatandaşlar arasında köprü olacağı kaydedildi.

“HIZLI VE KALİTELİ HİZMET VERECEK…”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, “Belediyemiz Turkuaz Masa hizmeti ile birlikte yeni yerinde hizmete başlayan Vezne, Emlak Servisi ve Zabıta birimi vatandaşlarımızın kolayca erişimine sağlanarak daha hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımız ile hizmetine başlamıştır” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE